Elise_2

Elise Andström
Partner, Heidrick & Struggles
 

Elise Andström är Partner på Heidrick & Struggles Stockholm och är medlem i Financial Services, Comsumer och Leadership Consulting Practice. Hon är specialiserad på Executive Search och Leadership Consulting uppdrag med fokus på klienter inom finans, konsument- och fastighetssektorn.

Elise arbetar även med managementgrupper från multinationella och nationella företag med validering av ledarskap, talent management samt hur de bör bygga, anpassa och utveckla sina ledningsgrupper och ledare för att uppnå strategiska affärsmål. Före Elise anslöt till Heidrick & Struggles var hon Partner på en global Executive Search firma med inriktning huvudsakligen på Financial Services, men även Consumer Goods, Media och Industri. Innan dess verkade Elise i över tio år på ett antal svenska boutique Executive Search firmor. Under dessa år arbetade hon även med ledarskapsutveckling, coachning och med olika bedömningsverktyg. Innan hon påbörjade sin karriär inom Executive Search arbetade Elise på Förenade Liv, Living Designs och Hans Brindfors Annonsbyrå. Hon började sin karriär som revisor på Deloitte. Elise har en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms universitet. Hon talar flytande engelska och svenska.

 
AAEAAQAAAAAAAAb8AAAAJDQwM2IzZDBkLWRhZjYtNGMxMS1hZTYwLWQ2NzMyMzEyMTQyOQ

Fredrik Lind
Senior Partner & Managing Director, The Boston Consulting Group
 

Fredrik Lind arbetar inom och driver BCG:s affärsområden Teknologi, Media & Telekommunikation (TMT) och Social Impact i Norden, och driver även marknadsföring globalt inom TMT. Han har arbetat i över 20 år med TMT-klienter, inom områden som transformation, strategi, digitalisering, företagsförvärv, försäljning och marknadsföring, organisation och operationella förändringsprogram.

Som ledare inom TMT på nordisk nivå, leder Fredrik BCG:s arbete som kunskapsledare inom digitalisering, bland annat genom rapporter som beställts av till exempel Google och Facebook, men även egna BCG-rapporter för att visa en bild av digitaliseringens möjligheter för de nordiska länderna och Sverige.

 
Westberg, Goran - face

Göran Westberg
Partner in Charge, Heidrick & Struggles
 

Göran Westberg är verkställande direktör för Heidrick & Struggles Sverige med kontor i Stockholm. Han fokuserar huvudsakligen på seniora uppdrag inom industri- och teknologiföretag och han är även medlem i bolagets CEO & Board Practice.

Innan Göran började på Heidrick & Struggles har han i mer än 10 år arbetat som senior client partner och verkställande direktör Sverige i andra globala executive searchföretag. 
Dessförinnan arbetade Göran som VP för human resources på ett IT-konsultbolag. Han arbetade även på Ericsson, där han hade ett flertal tjänster inom human resources och operationella utvecklingsfunktioner. En del av sin karriär har Göran spenderat inom stålindustrin som VP human resources inom Sandvik, Avesta och Uddeholm. Göran har examen från Militärhögskolan.

 

Henrik Östberg
Director, Interim Search
 

Henrik Östberg är Director på Interim Search AB. Han har tidigare jobbat som HR- Kommunikations- och Hållbarhetschef i gruv- och metallföretaget Boliden med plats i dess koncernledning. Dessförinnan innehade han en liknande befattning på Sapa Group. Innan den industriella karriären var Henrik managementkonsult på bl a McKinsey och Booz Allen Hamilton, där han arbetade företrädesvis med stora förändringsarbeten inom organisation och strategi.

Med erfarenhet från många branscher och typer av konsultuppdrag samt de senaste 10 åren som ledare i stora koncerner, kan Henrik som rekryterare bidra med djup förståelse för många frågor vid tillsättningar av nödvändig kompetens och personlighet. Henrik har en Fil. Mag. i språk och pedagogik från Stockholms Universitet.

 

Johan Öberg
Senior Partner & Managing Director, Managing Partner, The Boston Consulting Group Sverige
 

Johan Öberg är VD för The Boston Consulting Group i Sverige samt ansvarig för affärsområdena medicinteknik och private equity, vilka han även är med och driver på Europeisk nivå. Han driver också arbetet med genomgripande företagstransformationer generellt i Sverige.

Johan har stor erfarenhet inom Private Equity och M&A, kommersiella due diligence projekt för ledande investerare som söker möjligheter inom hälso- och sjukvården, inklusive privata leverantörer, pharma, medicinteknik samt bioteknik. Han har också bred erfarenhet av tillväxtstrategier, inklusive marknadsbedömningar, fusioner och förvärv inom hälso- och sjukvårdssystemen.

 
Mike

Michael Lundgren
Engagement Manager, Heidrick & Struggles
 

Michael Lundgren är Engagement Manager på Heidrick & Struggles Stockholm och är medlem i Global Industrial, Global Financial Services och Global Technology and Services Practice. Han har arbetat med Executive Search både på nationell och internationell nivå sedan 2007. Michael kommer senast från en europeisk Executive Search boutique och var där delaktig i etableringen av firman på den nordiska marknaden.

Michael har en akademisk examen från University of Illinois i USA samt en akademisk examen från University of Westminster i London. Han talar flytande svenska, engelska, spanska och polska.

 

Stefan Granqvist
VD & Partner, Interim Search
 

Stefan Granqvist är VD & Partner och en av grundarna av Interim Search AB. Han har sedan 2008 arbetat med rekrytering, bland annat i rollen som Konsultchef inom Interim Management hos Michael Page International. Han kommer senast från MRG Match Recruitment Group som Affärsområdesansvarig för Interim Management med fokus på Chefer och Specialister inom Ekonomi och Human Resources. Stefan har även arbetat som Finansiell Rådgivare till privatpersoner och företag samt har flerårig erfarenhet som företagare bland annat inom Interim Management, Analys och Strategiutveckling. 

Stefan är Civilekonom från Stockholms Universitet och har ytterligare akademiska meriter från Augusta State University, USA samt är utbildad Managementkonsult hos Executive Management Institute.

 
Skärmavbild 2015-11-23 kl. 17.06.47

Tomas Nordahl
Senior Partner & Managing Director, The Boston Consulting Group


Tomas Nordahl har arbetat på BCG sedan 2015 efter att ha tillbringat 2011-2014 på Sandvik, som en del av deras koncernledning, där han var Affärsområdeschef för Sandvik Venture samt Executive Vice President med ansvar för Sandviks IT, Inköp, och Strategi/M&A. Innan dess  arbetade Tomas på BCG under 17 år.

Tomas fokuserar främst på ledande globala industri- och teknologiföretag, där han arbetar med större förbättringsprogram samt strategi, M&A/integration, och tillväxtmöjligheter. Tomas sitter i BCG Industrial Goods' globala ledningsgrupp. 

 
Skärmavbild 2015-10-29 kl. 11.50.39

Wictor Bonde
Partner, Interim Search
 

Wictor Bonde är Partner och grundare av Interim Search AB. Han har arbetat med rekrytering i bland annat rollen som Affärsområdeschef för Bank & Finans på Michael Page International. Wictor har även arbetat med chefsrekrytering på Heidrick & Struggles mot sektorerna Konsument och Industri. Han har varit egenföretagare och Investment Manager för en privatägd Private Equity-fond och Interim Informationschef för Reac Fuel, ett bolag inom Alternativ Energi. 

Wictor har en amerikansk kandidatexamen från Internationella Handelshögskolan JIBS, samt ytterligare akademiska meriter från Hawaii Pacific University, Yale University, Plekhanov Russian Academy of Economics och Stockholms Universitet.