loading...

The Boston Consulting Group
www.bcg.com

The Boston Consulting Group (BCG) är ett globalt managementkonsultföretag och världens ledande rådgivare på affärsstrategi. Vi samarbetar med kunder inom alla sektorer och regioner för att identifiera deras bästa möjligheter att skapa värde, möta deras mest kritiska utmaningar och omvandla sina företag. Vår skräddarsydda metod kombinerar djup insikt i dynamiken hos företag och marknader med nära samarbete på alla nivåer i kundens organisation. Detta garanterar att våra kunder uppnår varaktiga konkurrensfördelar, bygger mer kapabla organisationer och säkrar bestående resultat. BCG grundades 1963 och är ett privat företag med 82 kontor i 46 länder.

Interim Search
www.interimsearch.com

Interim Search är rekryteringsbyrån som är helt fokuserad på att tillsätta tidsbegränsade chefer och kvalificerade specialister. Företaget startades 2012 och vi är idag en av nordens största aktörer inom Interim Management. Våra kunder står i regel inför omfattande förändringar i samband med behovet av att anlita tillfälliga personer i nyckelpositioner. Vi bistår då med snabbhet och precision och lämnar en 48-timmars leveransgaranti från att vi får uppdraget till att ni har marknadens mest relevanta kandidater presenterade för er. Att kunna erbjuda den typ av service är vad vi på Interim Search brinner för.
 

Heidrick & Struggles
www.heidrick.com

I över 60 år har Heidrick & Struggles fokuserat på att leverera hög professionell kvalitet och bygga starka ledningsgrupper genom våra relationer med kunder och privatpersoner över hela världen. Vårt mål är att leverera stora ledare. För att ytterligare komplettera verksamheten inom Executive Search, arbetar vi även nära våra klienter med ledarskapsfrågor och ledarskapsutveckling. Att förena dessa tjänster samtidigt som vi fokuserar på klientens utveckling har gjort det möjligt att bygga djupare, varaktiga relationer och utvecklas till världens första ledarskaprådgivningsfirma. Idag är Heidrick & Struggles ledarskapsexperter verksamma över hela världen med kontor i över 40 länder.